Kolla in:P

http://www.youtube.com/watch?v=4y-waHLz-TU

Hej hopp

Nu var det ett tag sen jag skrev här.. Och jag får tydligen inte skriva på min msn att jag har en blogg om jag inte uppdaterar den oftare.. Haha...:P

Ja vad har hänt sen sist? Inte så mycket faktiskt. Har börjat träna, det är väl typ det då isåfall, och iofs, det är ju en stor grej för mig! Denna vecka har jag varit iväg och gymmat fem gånger tror jag.. Har köpt ett årskort på gymmet! Skitbra med tanke på att jag typ bara betalar 250 kronor själv, och resten får jag som friskvårdsbidrag från jobbet! Riktigt braa!! Så nu försöker jag får med mig Johanna.. Fast hon tycker mer om att simma, för där finns det ju en bastu.. :P Eller hur det nu var! Hehe..

Igår var jag ut med Carin och Johanna, det var skojsigt1 Fast tror jag var rätt full när jag kom hem, för jag hade iallafall "somnat" med lampan tänd.. Hehe..:P Men så ska det vara ibland! Fast det var inte många man kände ute igår, mest en massa småttingar.. Och rätt kass musik med.. Men träffade Cattis iallafall, det var kul!=)

Jag ska skriva en tenta tills typ på torsdag... Kuuul, och jag har knappt börjat.. Men men, så kan det vara ibland.. Jobbar bäst under press tror jag.. Funderar på om jag ska börja plugga nästa år igen.. Detaljhandelsprogrammet tror jag det hette.. Skulle vara riktigt nice, vill ju bli butikschef så..=)