Shopping!!

Idag har jag och mamma varit till Hjultorget i Insjön och fyndat en massa! Har köpt mig ett par pumaskor, ett par fornarina(stavas det så?)skor, en vårjacka, en klänning, strumpor, två tillbringare och lite smått och gott! Hehe, kul att shoppa...;) Men vadå, jag var ju i Sthlm förra helgen och handlade ingenting! Bäst och passa på! Speciellt när det är så bra priser=)

Jag har visst glömt att meddela att jag har skaffat lägenhet här i Falun, från och med i maj! Riktigt nice, en stora två på 67 kvadratmeter! Har lite ångest, ska välja tapeter... Vet inte riktigt vad jag vill ha... Var dessutom och fyndade två röda plyschsoffor på ta till vara! Plus två läckra lampor och lite annat skoj!=) Så det kommer nog bli bra hoppas jag! Kommer ju få en stor lägenhet, så måste ju ha lite möbler att fylla ut med.. Vet dock inte hur jag ska göra med mitt barbord..? Kanske blir helt knas?? Aja, det återstår att se...:P

Helgen

Ja då har man varit på Nelly Furtado! Riktigt bra, men jag såg dock dåligt. Dels för att jag ser väldigt dåligt plus att det var stora högtalare ivägen.... Men men, hon var riktigt bra! Mycket bra låtar och hon sjunger riktigt bra!! Sen tog vi t-banan till söder, vi hade ju jättebra koll.. Hoppade av där, gick runt där lite tills vi hittade på ett ställe som heter Strykjärnet! Riktigt nice, skitgoda drinkar och så fick vi rosor av bartendern!:P Sen kom hennes killkompis och hans pojkvän, så då drog vi på bögklubb!!! Det var ännu roligare!:P Skön musik hela kvällen, blev bjudna på skumpa och hade allmänt trevligt! Så skön stämning det var där! Jag och en bög började tjafsa om vem som var tillsammans med Måns Zelmerlöf, hahaha:P Bögar och tjejer har ungefär lika smak vad gäller killar!:P Rebeckas kompisar var så sööta och roliga! Bögklubb blir det nog flera gånger!=)) Sen sov vi hos Nettan och Mattias och deras tokiga hund Rocky och världens kelsjukaste katt Rambo! Tackar än en gång!

Snart ska man väl hoppa i säng, så man är pigg för en ny lång arbetsvecka...:P Puss på er mina sötnosar!

Snart måndag...

Söndagkväll.. Inte mycket man har gjort denna helg.. Varit hemma och har varit hundvakt mest. Tacos med Johanna och pappa i fredags, typ det som hänt.. Och såklart melodifestivalen.. Snacka om att dom gör allt för att få ut så mycket pengar som helst av alla människor som ringer och röstar... Dock har man ju ett eget val att ringa.. Men men..:P Hoppas att Måns vinner finalen iallafall! Hans låt är bäst tycker jag.. Men det blir väl The Ark eller nått.. Dom är bra, men dom låter ju likadant jämt i princip.. Tur att inte Uggla gick vidare iallafall, han är inge schlager iallafall..

Imorgon är det måndag igen, då blir det jobb igen.. Nu har man jobbat där en vecka, kul faktiskt! Trevliga arbetskamrater, dock mycket att fixa iordning.. Och man känner sig väldigt vilsen rätt ofta kan jag säga.. Ju fler kockar desto sämre soppa brukar man ju säga.. Alla har varit och rört i det mesta, så man vet inte vad som är gjort eller ogjort.. Hoppas att vi får måla om också, så det blir ltie fräscht och snyggt!

Nästa helg ska jag till Gävle igen.. Ska göra en omtenta, och så blir det fest hos Stefan och hans tjej, ska bli skoj! Och lyllos John, han drar till Costa rica imorgonbitti, fan vad nice!=) Men snart ska ju iallafall jag åka till Italien, ska bli kuuul! Skönt med sol och värme, och god mat!=)