Flytt..

På måndag ska jag börja jobba i Falun.. Blir där ett halvår typ. Vet inte hur jag ska göra med lägenheten bara, om jag ska säga upp den eller om jag ska ha kvar den.. Nån som har nått förslag?? Kanske nån som vill hyra??:P Lite tråkigt att sluta på jobbet här, trivdes himla bra. Kan ju bli intressant att se vad Falun har att erbjuda..;P Så hejdå Gävle.. För ett tag iallafall...
Günther
Min Günthermin!


Carmen Electra



Hon är så snygg tycker jag, snyggt ansikte och snygg kropp!=)) Lite avis... Hehe..;P

Nelly

Den 17:e mars ska jag och Rebecka titta på Nelly Furtado! Riktigt kul ska det bli! Var inte så dyra biljetter heller, typ 350 kr, inte så farligt. Så säg till om ni ska dit=))

Sorgligt...


R.I.P. Anna Nicole Smith







R.I.P. Johanna Sällström

Hihi



"Säl(l)an, Anja – din
säl är en pingvin"

Hmm, har dom mycket att skriva i tidningen eller? I Aftonbladet stod det så.. Hmm, vem bryr sig om hon gör en säl eller en pingvin?? Nyhetstorka eller??:P  Hoppas hon tar ett fjärde guld idag, vore coolt! Man blir ju lite smått imponerad om man säger så....:P Riktigt duktig! Hoppas nån av de svenska tjejerna tar guld i storslalom idag.

Idag har jag jobbat, sen käkade jag mat med Micke och John, alltid lika trevligt. John fick lära sig att laga mat idag, gick faktiskt riktigt bra!;)) Hoppet är nog inte helt ute för honom, hehe...=)

Har börjat läst lite körkortsteori nu, riktigt kul faktiskt! Så kanske man ska satsa på att ha fixat körkort detta år??! Man kan ju drömma iallafall... Bara man hittar nån som vill övningsköra med mig, blir ju lite billigare än att betala 500 kr för 45 min.. Man blir ju fattig, eller iofs., man kan ju inte bli nått man redan är...;P Men om man ska börja från början kan det ju bli väldigt dyrt, men det kanske är bra att göra det, så lär man sig rätt från början!

Imorgon är det alla hjärtans dag, hoppas ni får en bra sådan! Man känner sig ju väldigt singel en dag som denna.. Haha...:P Men men=) Puss och kram till alla mina kära vänner!

Hjärta



Utomlands!!

Ja då var det bokat då, den 23 maj blir det Sardinien!!! Vad kul det  ska bli!=) Lite värme, mums!




Så har man klarat av första veckan på jobbet, himla kul faktiskt! Kul att lära sig nya saker! Man var lite trött i hjärnan efter allt nytt, men men... Det gick bra=)

Är hemma i Falun nu, är djurvakt. Skulle ha festat igår, men var inge festsugen så jag gick aldrig dit.. Hoppas att dom fick kul iallafall!

Jobbet!

Nu har man jobbat i tre dagar. Riktigt kul faktiskt! Kul att lära sig nya saker!=) Trevlig personal också, vi är ju inte så många, men det gör inget! Idag har jag möblerat om i köket, haha....:P Det ringer ju inte jämt, så då får man hitta på annat att göra. Nu har man blivit sugen på att ta körkort iallafall, kanske ska sätta fart med det nu..

Imorgon ska jag till Falun och vara djurvakt. På lördag blir det fest, Johannas kille Fredrik fyller 25, så det kan ju bli kul=)

Jobb

Hehehe, då har man ett jobb då! I cirka tre veckor bara, men ändå! Skitskönt med extra pengar! Har ju en distanskurs nu bara, så det blir ju bra! Ska vara där innan åtta imorgonbitti.. Uscha vad tidigt..:P Verkar som jag ska lära mig allt på fem minuter typ... Hmm, hoppas det går bra iallafall...

Och en sak till, om man har förhållande, tänk då inte med de nedre delarna och var otrogen :P Och jag ska bättra mig... Karma.. Ni har väl sett My name is Earl??!!=))


Snygga pojkar!!



Mmmm, riktigt fina pojkar! Jensen Ackles, som ni kanske känner igen från Våra bästa år, Smallville och nu senast Supernatural! Vilka ögon.. Dom kan man drömma sig bort i.. Andre på tur är Duncan från killgruppen Blue. Rufsigt hår, me like. Den tredje känner väl alla igen.. Johnny Depp, behöver man säga nått om honom??? Fjärde är Michael Vartan, från tv-serien Alias. Blev kär i honom i filmen Never been kissed, där Drew Barrymore. Sista scenen där han kommer springandes över fotbollsplanen, hehe, spolade tillbaka flera gånger, så bode videoband och videon gick sönder... Mkt bra...:P Speciellt när filmen var hyrd och videon var lånad... Den sista är Jake Gyllenhaal, Brokeback mountain, så fin. Vilka ögon och vilket smile=)) Det kommer säkert dyka upp fler drömprinsar här..:P

Sardinien


Vill åka utomlands nuuu, vill utomlands! Ser mysigt ut, hört att dom har god mat i Italien..:P

Jihooo

Det var en riktigt kul lördag faktiskt, både förfesterna och krogen! Rebecka kom in till gävle vid typ ett, sen sprang vi runt på stan och letade present till John och fikade med hennes kusin som ska till Australien. Sen var det bara att dra sig hem och börja göra sig iordning inför inflyttningsfest hemma hos Alice!
Klockan sju var vi hemma hos Alice, riktigt mysig lägenhet! Tror hon blev glad för presenterna också, ett halsband och fem ljus! Riktigt fina iallafall!=) Fast vi drog till John vid nio, så vi missade tyvärr singstar tävlingen..:P Kanske var lika bra, så slapp alla höra min vackra stämma, hahaha..:P
Väl hemma hos John så var redan Stefan, Micke plus kompis där. Blev lite kortspel, vattenfall om ni har hört talas om det....:P Micke förlorade såklart, och fick dricka en finfin häxblandning! Sen dök tre tjejkompisar till John upp också, så det var riktigt kul! Sen efter elva blev det Heartbrek, riktigt mycket folk och goda drinkar! Skitbra musik för en gångs skull!! Så vi dansade typ hela tiden, förutom när jag hällde salt i Johns kallingar och Stefan gjorde ett rejält skamgrepp på John..:P Haha, så det var riktigt kul! Jag och Rebecka var nog lite fulla båda två.. Sen träffade jag på ett gammalt ragg, hmm, no comments...
Igår söndag, åkte Rebecka hem, sen drog jag till syrran och vi gick och käkade pizza med Alice och några till. Riktigt dryga var vi nog allihopa, alla var typ bakis och trötta.. Sen gick vi hem till Alice och degade på soffan... Tittade på I en annan del av Köping, dom är ju så charmiga!=) Så söta och glada hela tiden, och den kaffeälskande/svärande Tobbe är ju så bra!!!=)) Sen drog jag och syrran hem, och tvingade mig att laga mat till henne... Pasta mitt i natten, riktigt bra... Hmmm...:P

Jag och Rebecka ska på konsert den 17 mars i Stockholm! Ska bli riktigt kul!!=) Nelly Furtado, inte min favorit, men hon är bra, så det ska bli kul att se! Var inte alltför dyra biljetter, så då kan man ju göra sånt! Så ska vi bo hemma hos Anette och Mattias, kommer ju och våldgästar dom några gånger om året.. Dom bor ju så bra..:P Sju minuter med t-bana från centralen, riktigt nice! Så dom är så snälla och låter oss bo där! Ska bli kul att träffa dom igen, och Rocky och Rambo såklart! Jag har nog aldrig varit med om en busigare hund... Haha..:P Så rolig!!



Till helgen blir det att åka hem till Falun, vara djurvakt till mina bebisar, Wera, Morris och Filippa. . Så kommer Rebecka och hälsar på, drar nog till Leksand på hockey på fredagen. Så om nån vill hänga på så är det ju bara att säga till!:P Men dock inte om du hånar Leksand.. Då blir det stryk...:P

 
Blir antagligen utomlands i typ slutet av maj början av juni, jag mamsen och syrran!=) Lutar åt Sardinien, Italien. Där har jag aldrig varit, så det ska bli kul att se nått nytt! Sol och bad, niiiice!!!


Bio

Bio
Nån som vill gå på bio med mig? Vill se Natt på museét!! Jag tycker Owen Wilson är så söt-snygg!!=P

Becka&jag

Becka&jag

Imorgon kommer Rebecka, då blir det partyyy!!! Hoppas det blir skoj, oftast brukar man ju ha roligast på förfesten.. Krogen är inte så kul.. Men men.. Kommer säkert vara mycket folk ute imorgon, helgen efter löning. Två förfester ska vi hinna med också, men det kommer nog gå bra!=) Hihi, det ska bli kul med lite party, var ju såå länge sen.. Typ två veckor sen, haha....;P

Finurlig

Finurlig

I Uppsala

I Uppsala

Första inlägget

Tänkte att jag skulle fixa en blogg också, alla gör ju det nuförtiden...:P
Svårt att hitta på nått namn som inte redan var taget, men Maurice heter ju min katt, fast det uttalas Morris.. Och stavas så..:P Men det var tänkt från början att han skulle heta så=)

Uscha vad tråkigt det är, det behöver hända nått! Jag behöver ett jobb, så om nån har ett på lager kan ni väl höra av er:P Jag vill flytta, vet inte var..

Jag är nog lite shopaholic, älskar att shoppa! Pengarna bränner i fickan när jag får dom!:P Är nog så att jag vill göra slut på dom på roliga grejer, annars tar dom slut på tråkiga grejer.. Då väljer man ju såklart det första???:P Men ska försöka att skära ner på mitt shoppingberoende, spara lite pengar om vi ska ut och resa! Skulle vara skönt att komma till solen, få lite solbränna!

I helgen blir det party! Rebecka kommer och hälsar på på lördagen, då blir det först inflyttningsfest hos Alice, sen födelsedagsfest hos John! Kommer nog bli skoj! Och igår fyllde min kära Johanna i Falun år, hon ska flytta i helgen, så det blir väl snart inflyttningsfest och kalas hos henne, ska bli skoj!=) Hon är ju klar med skolan, den lyllisen, och jobb har hon redan.. Goood=) Lite avundsjuk är man ju! Skulle vara skönt med ett fast jobb, tjäna pengar, kunna göra nått. Nu lever man ju på existensminimun.

Jag är tydligen för fet för att ha pojkvän, att knulla mig går bra, men inte att bli tillsammans med. Rätt intressant iaktagelse av en före detta dejt... Haha.. Mycket ska man få höra. Om det nu stämmer, är det nån kille jag vill ha då som bara ser till det yttre? Många idioter har jag träffat, men jag har nog aldrig träffat på en mer självgod kille än honom. Alltid kul med såna personer som påpekar andras fel och brister, för att vara snälla.. Hur mår man själv när man måste trycka ner andra? Om jag nu ska göra nått drastiskt med mitt liv, då är det för min egen skull, inte för att tillfredsställa nån annan. Fast man kanske behöver en spark i arslet!? Men den jag fick av honom var kanske inte så trevlig.:P Lugn Alice, snart kommer jag till gymmet också..:P Haha=) Faktiskt sugen på att spela badminton, man kunde visst hyra bana på Korpen för en hundring, ingen som är sugen? En av dom sporterna som var roligast på idrotten i skolan iallafall..:P Riktigt kul och jobbigt!!

Jag är glad att jag har mina kära vänner och min bästa syster Ulrica! Dom kan man lite på i vått och torrt!=)
Käkade tacos med Micke och John i måndags, det var rätt kul att se John göra guacamole... Hmm, haha... Jag och Micke hade rätt kul iallafall...=)) Han fyller ju år på söndag, kanske en kokbok och en stekpanna skulle sitta fint??:P

En annan sak det här med killar, vill man verkligen ha en pojkvän? Så många otrogna svin det finns därute, har träffat en del om man säger så.. Och vissa är ju med på sajter med ansiktsbild och allt, vissa av dom vill nog bli påkomna.... Och en med barn och fru, säger att jag inte förstår det där.. Det var tydligen många som ville ha ett litet förhållande vid sidan om.. Jag fattar inte att man är tillsammans med nån om man vill ha andra??? Är det så det kommer bli, att man tröttnar på varandra och börjar vara otrogen?? Då vill jag inte ha nått, uscha, svika nån på det där sättet. Om man nu har så tråkigt i sängen får man väl skaffa hjälp, inte vara otrogen.. Det roligaste är ju att vissa inte ens använder kondom.. Om dom skulle få nån sjukdom då, vad ska dom säga då??? Jag är nog rätt stark och envis av mig, det vill jag tro iallafall. Som inte tar skit av nån kille. Alltså seriöst, vad är det för fel på killarna? Typ alla mina kompisar har också bara träffat idioter. Nått fel måste det ju vara på dom... Då är jag lika gärna vara utan.. Eller så är det så att jag har varit singel för länge, och tittat på tv för mycket, och tror på den äkta kärleken:P Jag har ju inte lust att sänka mina krav direkt...

Aja, det blev lite iallafall i första inlägget, skriv om ni vill nått=))
Kram på er!