Veckans inköp, än så länge...;P

                                                         

Skorna är köpta på Din Sko, 3 par för 2, så betalade bara 300 kronor för allihopa!! Biiiilligt! Dock har jag världens ondaste skavsår orsakade av par nummer ett.. Dom ser oskyldiga ut, men det är dom icke.... Ajjjje...



                                                     

Smyckena är köpt på Kicks, 75 % rea. Bra pris säger jag.. Då kan man köpa lite mer..=)




                                                    

Detta är köpt på MQ, också på rean såklart!:P Bag lady smyckena är så fina tycker jag, speciellt med dom små söta påsarna till! Sorry att klänningen blev lite upp och ner.. Men hoppas ni förstår konstruktionen iallafall..;P Ha!



Väskan är köpt på Åhlens, halva rea priset, ett riktigt fyyynd.. Såå fin! Men stor, så man packar alldeles för mycket grejer i den.. Hehe, men vill man vara fin får man lida pin så man så fint säger...

Otippat

Aja, en kille jag träffade för några år sedan ville hälsa på. Kunde vara kul tänkte jag, var länge sen vi träffades. Det var väl typ förra helgen vi började snacka "igen". Men nu så har han träffat nån tjej, redan, så hans ex är lite sur på honom (hade inte varit slut så länge). Jag blir bara så full i skratt. Killar, mycket snack och lite verkstad. Det tråkiga är att man inte längre har nån tilltro till killar, överhuvudtaget. Man bara väntar på att dom ska bete sig, och mycket riktigt. Men men, kommer nog vara singel hela livet om det fortsätter så här...:P Förstår inte hur vissa personer kan träffa nya "den stora kärleken i sitt liv" flera gånger om. Så fort dom är singlar så träffar dom nån ny. Haha.. Är dom inte lika kräsna eller?:P Vissa verkar ju inte kunna vara själva heller, utan bara skaffar förhållande för att ha någon. Svaret är ja, jag är en bitterfitta!:P Hahahahahahaa!

Betyg

Har varit på bio med Johanna och Fredrik ikväll, gick på den nya Harry Potter filmen! Jag älskar Harry Potter! så magiska filmer, hehe..=) Och böckerna, suveräna! Värd att se! Dock sorglig..
En klar femma av fem möjliga!


Köplista del 1

1. En spegel, råkade paja min i flytten till Falun. Kom på mig själv idag med att jag hade en rätt så genomskinlig tröja på mig, som jag inte hade upptäckt i badrumsspegeln med tanke på att där ser man ju typ bara ansiktet... Jag hade på mig en gul tröja som det syndes rätt tydligt att jag hade en svart bh under.. Bra att se ut så på jobbet, och detta märkte jag efter halva dagen...:P Hahaha, brrravoooo..

Nu kom jag på det!

Det var nog detta jag glömde bort att skriva igår... Iallafall tänkte jag skriva detta.. Haha, hur som haver.. Syrran skickade en rolig bild till mig för nån månad sen.. Hon hittade lappen när hon skulle hem från jobbet en natt.. Haha, torghandlare har det inte lätt...

image47

Träning..

Gå ner fem kilo under sommaren - på 4 veckor!(Från Aftonbladet) 

Vecka 1
Måndag: Vilodag
Tisdag: Gå 30 minuter. Lugn promenad.
Onsdag: Gå 20 minuter. Rask promenad.
Torsdag: Gå 30 minuter. Lugn promenad.
Fredag: Gå 20 minuter. Lugn promenad.
Lördag: Gå 15 minuter. Riktigt snabb promenad.
Söndag: Gå 45 minuter. Lugn promenad.

Vecka 2
Måndag: Vilodag
Tisdag: Gå 30 minuter. Lugn promenad.
Onsdag: Gå 35 minuter. Lugn promenad.
Torsdag: Gå 30 minuter. Lugn promenad.
Fredag: Gå 25 minuter. Riktigt snabb promenad.
Lördag: Gå 35 minuter. Lugn promenad.
Söndag: Gå 45 minuter. Lugn promenad.

Vecka 3
Måndag: Vilodag
Tisdag: Gå 35 minuter. Lugn promenad.
Onsdag: Gå 40 minuter. Lugn promenad.
Torsdag: Gå 35 minuter. Lugn promenad.
Fredag: Gå 30 minuter. Rask promenad.
Lördag: Gå 40 minuter. Lugn promenad.
Söndag: Gå 50 minuter. Lugn promenad. 

Vecka 4

Måndag: Vilodag
Tisdag: Gå 40 minuter. Lugn promenad.
Onsdag: Gå 45 minuter. Lugn promenad.
Torsdag: Gå 25 minuter. Riktigt snabb promenad.
Fredag: Gå 35 minuter. Rask promenad.
Lördag: Gå 45 minuter. Lugn promenad.
Söndag: Gå 55 minuter. Lugn promenad.


 Lugn promenad. Det ska inte kännas som att du är ute och fönstershoppar utan snarare som att du har ett mål med din promenad. Hjärtfrekvensen bör ligga på mellan 60 och 70 procent av din maximala hjärtfrekvens.

Snabb promenad. Nu ska du gå så snabbt du kan utan att tappa din hållning och teknik. Håll dig mellan 70 och 80 procent av din maximala hjärtfrekvens.

Rask promenad. Nu ska du pressa dig själv att gå lite fortare. Det ska kännas lite och inte vara lika bekvämt som när du går en lugn promenad. Du ska ligga mellan 65 och 75 procent av din maximala hjärtfrekvens.


Jag och min kompis Johannas samtal idag:

Jag: Jag har kommit på vad vi ska börja med nästa vecka! Vi ska ut och gå en massa, skitbra. Måndag är vilodag, och sen går man i olika takt olika dagar och ökar på tiden hela tiden.
Johanna: Ja men det låter ju bra!
Jag: Ja men dåså, då börjar vi på måndag!
Johanna: Ja men då var det ju vilodag!


Hahahahaha..:P

Vi hade dessutom planerat att vi skulle börja gå på friskis och svettis, och jag kom på den briljanta idén att den som inte ville träna en dag skulle betala 100 kronor till den andre. Dock har ingen av oss börjat träna än.. Så vi är väl even än så länge.. Haha..

Ooops

Ser vissa bortfall av ä:n i min text.. Det beror på att mitt ä har lossnat från tangentbordet.. Jag städade och råkade tappa något som var lite för tungt på det.. .Så man måste trycka riktigt hårt och bra för att få till ett ääää.. Fan då. Seeegt. Nu tror jag att jag kom på vad jag skulle skriva. När jag hade fest här för nån månad sen var Johannas bror här bla. Och han skulle försöka fixa mitt trådlösa så att det fungerade, plus laga mitt ää, men inget av det gick säärskilt bra.. Och igår upptäckte jag att mitt trådlösa nätverk var på, oskyddat, men det som var lite kul var att han hade döpt mitt nätverk till tönten Cia.. Hahahahahaha, så det har jag hetat tyå två månader kanske utan att veta om det... Så jag får väl presentera mig som tönten Cia i fortsäättningen..:P Hahahaha, fast täänk om det inte var han, utan nån annan... Hmm, scaryyyy.... Så jag hoppas att det är han som har varit sååå kul... Ser ni vad äään jag fick till.. Gah.

Hmm

Nej jag har fortfarande inte kommit på vad jag skulle skriva.. Men kom på en annan sak.. Ni vet såna som ställer frågor för att man ska fråga dom precis samma sak tillbaka, kan vara alltifrån till hur mår du, hur var din semester, hade du kul på krogen, ja i princip vad som helst! Såna som verkligen vill berätta vad som har hänt i deras liv, och för att göra det så frågar dom den frågan de vill att man ska ställa till dom efteråt.. Hahaha.. Nått jag kom att tänka på bara..:P Vi är vl rätt egoistiska... Fyy på oss.

Hehehe

Jag som skulle skriva en rolig sak här.. Men hann glömma bort vad det var, tog tio sekunder.. Var nog för att jag började sjunga på Devil in the sky..?? Haha.. Senilia.. Vid tidig ålder, jooobbigt.
Tittade nyss på Ali G, hahaha, helt sjuk ju.. Inte sett den förr, men den var bra=)

Ja det var ju ett tag sen jag skrev.. Har märkt att jag har en tendens att vara egoistisk ibland.. Om nån frågar en hur man mår och man babblar bara på, och sen glömmer bort att fråga hur den andra mår.. Hehe, sjyyyrre!!:P Och vill man egentligen höra allas bekymmer? Det är ju en artighetsfras som man bara säger.. Typ.. Eller missförstå mig rätt..:P Jag bryr mig om er när jag frågar, faktiskt!

image39
My sis, likheten är slående, eller hur???;P

image40image41
Morris och Filippa! Hittade dock ingen ny bild på lilla Wera, men kanske dyker upp en liten filmsnutt snart..

image43
Günther munnen, alltid! Det slår aldrig fel, hahahaha!:P

image44
Oj, jag hittade en bild=) Hehe! Vad kul jag är som lägger upp en massa bilder, eller hur???=)

image45

Sister again!

image46

WOW! Vilken heting..;P
Hahahahahaha, roooa mig nån!