lördag

Idag är det lördag, trevligt. Har precis duschat och ska snart sminka mig lite kanske.. Helena är på G snart, ikväll blir det väl Harrys, finns inte så mycket annat att välja på...
Idag har jag övningskört med pappa! Hehe, det var skojsigt! Fast han drog i handbromsen två gånger, men vadå, var bara en av gångerna som jag var ner i diket..:P Hehe! Nu ska jag banne mig fixa ett körkort!
Jag har en ny mobiiil, hihi!:P Dock lyckades jag väl med att få dyrare fast månadskostnad än vad jag hade förr.. Men men.. Två små högtalare fick man med den! Så fin såå!
Kanske missar ett Ä nån gång ibland, för att mitt ä är trasigt.. Eller rättare sagt har tangenten lossnat.. Så lite drygt att trycka på en gummigrej hela tiden, säkert inge bra heller.. Så om nån skulle kunna laga mitt ää, säg till:P
igår var vi och tittade på pirates, den senaste såklart! Tyckte den var braaaa, hoppas att det kommer fleeer..;) Johnny är så fin.. Hehe..:P Satt emellan två par, så man kände sig lite som femte hjulet.. Men men..
Hoppas det blir skojsigt ikväll! Och på måndag.. Får se hur det går..
Puss å hej!


Då var helgen över..

Haha, vilket fylleslag det var i lördags.. Och jag fick sova själv här hemma, trots att TRE stycken skulle bo hos mig, men ingen dök upp... Hahaha..:P Aja, full och glad, men alldeles för mycket folk på krogen.. Blev typ bråk i krogen, en som försökte tränga sig före. Vi blev lite förbannade, sen hotade han att han skulle slåJohanna... Vem han nu sa det till... Hmm.. Men men, så Johanna var lite skraj på krogen, tills hon träffade honom och frågade honom om han var sur på henne, och det var han inte.. Så hmm..:P Mycket folk som sagt, man fick ju lite panik... Jag och Johanna käkade langos på vägen hem, å så pratade vi med några killar som spelade i ett band i öltältet som stod i kön bakom oss.. Den ene var riktigt snygg.. Mums..;)) Och så ropade va åt nån som kissade mot en vägg, äckligt!!
Tydligen var det en tjej som hade blivit gruppvåldtagen på torsdagen... Så jäkla vidrigt, jävla idioter som finns ute!! Skulle vilja ge dom en rejälpungspark och sen slänga in dom i en mörk cell och slänga bort nyckeln!!!!

Idag var det jobb igen.. Kuuuul.. Kom dessutom försent, för jag försökte få i mina linser.. Fick i höger till att börja med, men då måste jag ha fått nått smuts i ögat, för det kliade som fan och vart helt rött.. Tillslut så slutade det klia, men då fick jag inte i det vänstra, så då fick jag ta ut det högra igen.. Hahaha, så vart lite sen...:P